aat uw volgende conferentie organiseren door JADA Events. Als eventbureau in Antwerpen hebben we uitgebreide ervaring in het organiseren van diverse soorten evenementen voor bedrijven. Wilt u graag een interessante dag vol gastsprekers om uw klanten en zakelijke relaties te inspireren? Wij zorgen ervoor dat alles tot in details geregeld is.

Een conferentie organiseren op een externe locatie

Bij het organiseren van een conferentie komt heel wat kijken. U wilt natuurlijk dat uw gasten een leuke ervaring hebben. Als eventbureau zorgen we voor de juiste locatie van uw conferentie, afhankelijk van het aantal gasten, en de juiste aankleding. Daarbij verzorgen we bijvoorbeeld ook de catering en kunnen we uw gasten een aangepaste goodiebag geven. Wanneer u een conferentie van meerdere dagen organiseert, zorgen we ook voor geschikte hotelkamers.

 

Plan een afspraak in

Wilt u graag een conferentie organiseren? Dan bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek graag uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over onze aanpak? Bel dan gerust naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!