Wanneer u uw volgende congres wilt laten organiseren door een ervaren partner, maakt u een afspraak bij JADA Events uit Antwerpen-centrum, vlak bij Berchem. Wij hebben al verschillende conferenties voor diverse soorten bedrijven gerealiseerd. We zorgen er altijd voor dat het congres helemaal op maat is van het bedrijf en de gasten. Ook voor uw bedrijf gaan we graag aan de slag.

Zet uw bedrijf op de kaart door een congres te organiseren in Berchem of elders

Wanneer u een congres wilt organiseren in Berchem of omgeving, is het belangrijk om tijdig na te denken over de invulling hiervan. Wij helpen u dan ook van A tot Z met de organisatie. Zo denken we graag na over de beste manier om uw gasten uit te nodigen en te verwelkomen. Daarbij zoeken we naar een geschikte locatie voor uw congres. Wilt u uw gasten originele activiteiten bieden, zoals een optreden of workshop? Dan helpen we u graag bij de creatieve invulling ervan. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. Zo zet u met uw congres uw bedrijf zeker helemaal op de kaart.

Geef ons gerust feedback

Tijdens het organiseren van uw congres in Berchem of elders blijven we met u in gesprek. Wij weten immers hoe belangrijk uw feedback is. Zo toetsen we alle ideeën altijd bij u af, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Ook na het evenement nemen we graag uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw feedback. Als u dat wenst, sturen we ook een feedbackbrief naar uw gasten. Wilt u graag met ons bedrijf uit Antwerpen-centrum, vlak bij Berchem, in zee gaan voor het organiseren van uw congres? Of wilt u iets anders organiseren, zoals een productlanceringsevent? Neem dan contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Aan de slag met uw feedback

Tijdens het organiseren van uw congres blijven we met u in gesprek. Wij weten immers hoe belangrijk uw feedback is. Zo toetsen we alle ideeën altijd bij u af, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Ook na het evenement nemen we graag uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw feedback. Als u dat wenst, sturen we ook een feedbackbrief naar uw gasten. Wilt u graag met ons in zee gaan voor het organiseren van uw congres? Neem dan contact met ons op via +32 (0)32570913 of info@jada-events.be.