Het jubileum van uw bedrijf wilt u vooral vieren, niet organiseren. Laat de organisatie dan ook over aan de professionals van JADA Events uit Antwerpen. Ons eventbureau neemt graag de organisatie van uw jubileum van A tot Z over. Dat wordt genieten!

Het jubileum van uw bedrijf groots vieren

Een jubileum is een mijlpaal die uitgebreid gevierd mag worden, toch? Dat vinden wij bij JADA Events ook! We vertalen uw wensen naar het originele evenement dat u en uw werknemers verdienen! Tijdens het eerste persoonlijke gesprek staan uw ideeën, wensen en eisen centraal. Met deze input gaat het team aan de slag. We komen met creatieve voorstellen die zowel bij uw wensen als het budget passen. Eén ding is zeker: u zult het jubileum van uw bedrijf op memorabele wijze vieren!

Deel uw ideeën met ons!

Eventbureau JADA Events uit Antwerpen heeft ruime ervaring met het organiseren van personeelsfeesten en andere bedrijfsevenementen. Een tweedaagse incentivereis met diverse sprekers, een walking dinner met 2.000 gasten, een viering op de varende Grace Kelly of acrobates die champagne inschenken vanuit de lucht; niets is uitgesloten! Deel uw ideeën met JADA Events! Neem contact met ons op om binnenkort op originele manier het jubileum van uw bedrijf te vieren. Bel naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.