Wanneer u op zoek bent naar een eventbureau om uw personeelsfeest te organiseren, helpt JADA Events, gevestigd in Antwerpen-centrum (vlak bij Berchem), u graag verder. We zorgen ervoor dat u uw medewerkers in de bloemetjes kunt zetten met een origineel personeelsfeest.

Een origineel personeelsfeest organiseren met uw voorkeuren als basis

Een personeelsfeest is het ideale moment om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Uw leuke ideeën voor een personeelsfeest zetten wij graag om in een origineel concept. Of uw bedrijf nu tien medewerkers telt of meer dan honderd; wij zorgen altijd voor een geslaagd zakelijk event binnen uw budget. Daarbij wordt er over elk detail nagedacht. Denk hierbij aan de uitnodigingen, de unieke locatie, de catering en onvergetelijke activiteiten of acts. Verwelkom desgewenst ook uw zakenrelaties, zodat u de band met hen hoogstwaarschijnlijk versterkt.

Hoe gaan wij te werk?

Het organiseren van een origineel personeelsfeest, bijvoorbeeld vanwege een jubileum, vraagt de nodige tijd en aandacht. Daarom nemen we in de eerste fase uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw verwachtingen voor het personeelsfeest. Vervolgens leggen we u graag een aantal creatieve concepten voor. Heeft u een keuze gemaakt? Dan gaan wij vanuit ons kantoor Antwerpen-centrum, vlak bij Berchem aan de slag met het organiseren van uw personeelsfeest. Hierbij gaan we altijd op zoek naar de best mogelijke oplossingen. We betrekken u uiteraard altijd bij het proces. Zo bent u zeker dat uw personeelsfeest voldoet aan uw verwachtingen.

Plan een gesprek in

Wilt u graag een origineel personeelsfeest realiseren in Berchem of elders in Antwerpen en laat u dit daarom het liefst door ons organiseren? Dan plannen we graag een intakegesprek in. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +32 (0)32570913 of een e-mail te sturen naar info@jada-events.be.