Wilt u binnenkort uw personeelsfeest groots vieren in een stad als Mechelen? En wilt u hier zelf niet te veel tijd aan kwijt zijn? Dan komt u uit bij JADA Events uit Antwerpen. Wij organiseren uw event van A tot Z. De uitnodigingen, de ontvangst, de catering en het entertainment: er blijft niets te wensen over. Een personeelsfeest vieren als nooit tevoren; dat doet u met JADA Events in Mechelen of elders!

Uw personeelsfeest vieren in Mechelen zonder enige zorgen

Uw personeel werkt hard en de doelstellingen zijn behaald. Of wellicht heeft uw bedrijf een mooi jubileum behaald. Dan is het de hoogste tijd om dit te vieren met een personeelsfeest in bijvoorbeeld Mechelen! Hoe? Met een op maat gemaakt personeelsfeest, georganiseerd door JADA Events. Wij luisteren naar uw wensen en bieden creatieve en originele opties binnen uw budget. Wij regelen alles, waaronder:

  • Het ontwerpen en uitsturen van de uitnodigingen;
  • Het bedenken en doorvoeren van een aansluitend thema;
  • Het vinden van een passende locatie;
  • Het verzorgen van goede catering.

Laat uw verwachtingen overtreffen

Met al onze ervaring is JADA Events hét eventbureau van Antwerpen voor uw personeelsfeest. Ons team staat te popelen om hun originele ideeën met u te bespreken. Hierbij heeft u altijd het laatste woord. Uw bedrijf is uniek, dus aanpassingen zijn altijd mogelijk. Alles is bespreekbaar en geen enkel verzoek is te gek! Neem contact op voor een nadere kennismaking. Geen zorgen, u zit nog nergens aan vast.
Stuur een e-mail naar info@jada-events.be of bel naar +32 (0)32570913 en wij vertellen u meer over de mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat u ons ook inschakelt voor teamevents?