Wanneer u een workshop wilt organiseren, moet u rekening houden met allerlei verschillende aspecten. Als u dit voor de eerste keer doet, kan dit vrij overweldigend zijn. Daarom doet u het best beroep op een ervaren professional die bekend is met de kneepjes van het vak. Bij JADA Events in Antwerpen beschikken wij over de expertise en ervaring om evenementen in alle vormen en maten tot een goed einde te brengen. Zo organiseren wij ook een goede workshop voor u.

Een professional die u helpt bij het organiseren van een workshop

Alvorens we voor u een workshop organiseren, gaan we graag in gesprek met u over wat u precies in gedachten heeft. Vertel hierbij over de schaal van de workshop en de middelen die u wilt gebruiken. Op basis van deze informatie gaat ons team uit Antwerpen aan de slag en zetten zij meerdere mogelijkheden voor u op een rijtje. Vervolgens kiest u de optie die u het meest aanspreekt. Na afloop van de workshop horen wij ook graag uw feedback en wat er eventueel beter kon bij het organiseren.

Contacteer onze medewerkers

Zorg ervoor dat uw workshop meteen goed van start gaat door ons in te schakelen voor de organisatie. Onze ervaring en inzichten zullen zeker helpen. Neem daarom contact met ons op door te bellen naar +32 (0)32570913 of een e-mail te sturen naar info@jada-events.be. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat u ons ook kunt inschakelen voor originele teambuilding of voor het organiseren van een incentive?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!