JADA Events uit Antwerpen is uw partner voor de organisatie van een zakelijk event. Hierbij luisteren we graag naar uw verwachtingen en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes georganiseerd wordt. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw evenement.

De organisatie van uw zakelijk event is in goede handen

Een goede organisatie van een zakelijk event start altijd bij een goed gesprek. Wij luisteren dan ook graag naar uw wensen en verwachtingen, ongeacht wat u wilt organiseren. Schakel ons bijvoorbeeld in voor een productlancering, een kick-offmeeting of het organiseren van een congres. Op basis van uw wensen gaan we aan de slag. We maken creatieve concepten binnen uw opgegeven budget. Daarbij bespreken we alles, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Zo hoeft u tijdens uw zakelijk event enkel uw gasten te ontvangen en zelf te genieten.

Wat verwacht u tijdens het event?

Bij een zakelijk event komt heel wat kijken. Het is een belangrijk moment om potentiële klanten te ontmoeten en uw bedrijf verder te laten groeien. Naast de werkgerelateerde activiteiten is de overige tijdsbesteding uiteraard ook van belang. We regelen alles. Van vervoer naar bijvoorbeeld de luchthaven tot aan boekingen in restaurants.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Als eventbureau in Antwerpen hebben we ruime ervaring in het organiseren van zakelijke events. Op onze website vindt u alvast enkele van onze realisaties. Wilt u graag met ons rond de tafel zitten voor uw volgende event? Stuur dan gerust een e-mail naar info@jada-events.be of bel naar +32 (0)32570913.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!